Välj en sida

Söndagkväll, tiden för att planer upp veckan som kommer. Jag gissar att det är flera entreprenörer liksom jag,  som har ägnat en stund av söndagen till att planer den vecka som kommer. Det är skönt att ha överblick över veckan, och vad som ska göras helt enkelt.

Helt ärligt så tycker jag inte att det är helt lätt alla gånger att hålla veckoplaneringen som jag gör på söndag efter middag. Vissa dagar så tror jag mig ha viktigare saker att göra än just det som jag hade som plan att göra. Någon som känner igen sig? Speciellt om själva uppgiften tar emot att göra, känns lite svår eller när jag inte tror mig kunna göra just en specifik uppgift.

skapa en plan till framgång

Det är då så lätt att säga till mig själv, ”Jag ska bara….” först sen så gör jag den här uppgiften. Men, allt går att träna och bli bättre. Så, jag fokuserar på planeringen och göra klart det som jag planerat in på respektive veckodag.

Så mitt fokus för den här veckan är att planera rimligt och att kunna pricka av 80% av de saker som jag tänkt mig att göra under veckan. Det måste väl vara rimligt mål?

goal without plan

Annars så har den här söndagen varit en bra återhämtnings dag för min del. Vilat, läst och ätit en god middag. Motiverad att ta itu med kommande vecka. 

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor