Välj en sida

Vara sin egen boss

Jag har varit min egen boss i mer eller mindre de senaste 25 åren. I olika branscher, i olika företagsformer, ute på landsbygden och i stora staden. Vanligtvis som företagare så tjänar du per timma, dvs din inkomst beror på hur många timmar du jobbar. Och vanligtvis måste du befinna dig på en specifik plats för att arbetes ska kunna utföras.

Själv kom jag i en situation för ett antal år sedan när jag började värdera om saker i livet, och se på saker på ett nytt sätt. Jag satte mig ner och gjorde en lista över saker jag inte ville ha kvar i min vardag och som företagare.

Kan säga att det var en hel del om gick bort. Saker, situationer, relationer som jag kom till insikt över att de faktiskt inte gynnade mig och som fick mig att må bra.

När det var tydligt för mig vad jag inte ville ha kvar, så blev det för mig så mycket lättare att se vad jag verkligen ville ta in i livet och vardagen istället. Jag var helt klar över att jag skulle fortsätta att vara min egen chef i någon form. Det blev också snabbt tydligt att jag sätter stort värde på friheten över att ha möjligheten att kunna arbeta oberoende vart jag skulle bo och leva i framtiden.

I samma veva dök en Facebook annons upp med möjlighet att arbeta online, vilket jag nappade på. En av anledningarna till att jag fastnade för just den annonsen, var efter ett samtal där jag fick höra att detta kräver ett jobb för att lyckas. Hade sett en hel del annonser där ‘jobba 10 minuter per dag och tjäna massor av pengar’, vilket för mig inte var seriöst.

För oavsett vad vi arbetar med så krävs det att vi utför vissa uppgifter, även ett arbete online kräver en arbetsinsats på mer än 10 minuter per dag.

work desk for profit onlien business

Klicka på bilden och få mera information om vad som finns i Six Figure Mentors utbildning om digital marknadsföring

Sin egen Online Business Boss

Synas och finnas online är mer eller mindre ett måste om du har ett företag idag. Jag tycker det är så fascinerande och intressant att se hur den digital utveckling går. Se och lära mig alla smarta saker som den digitala världen ger företagare.

Jag har känner så många världen över som har skapat sin egna framgångs saga genom att skapa en online business utifrån en passion i livet. Det finns liksom inga begränsningar för en business online

– ”Men, jag har inte de kunskaper som jag behöver för en online business!”. Det är något jag brukar få höra när jag pratar om att starta, eller ta sin nuvarande företag mera online och arbeta digitalt.

Att uppfinna hjulet själv är inte lätt, och inget som någon behöver göra idag. Jag arbetar som affiliate i Six Figure Mentors. Förutom en världsledande utbildnings portal i digital marknadsföring, ett affiliate system med High-Ticket så är det en helt suverän medlems portal där mycket fokus läggs på personligt växande och ‘rätt’ mindset.

Allt passar inte alla, så är det. För att ta reda på om du skulle ha nytta och användning av det som Six Figure Mentors har i form av utbildning och affiliate så kan du här hämta hem en video serie där mycket information finns.

My Banner
 

Du kan även alltid ta kontakt med mig så bokar vi ett Skype-möte om du har funderingar och tankar kring en online business, starta nytt eller ta en befintligt företag mera online.

 

Ha det så gott
sin egen boss

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor