Vilka erfarenheter och kunskaper krävs det av mig för att ha mitt företag online? Som med allt nytt som vi ska göra behöver vi lära oss det från grunden. Om det är att springa ett marathon, skriva en bok, bygga ett hus eller arbeta med sitt företag digitalt, oavsett vilket behöver kunna grunderna för att sedan bli riktigt bra på det det nya vi vill lära oss.

Jag sa för flera år sedan att jag aldrig skulle arbeta med något där jag var tvingad att använda en dator. Det var när jag gick en kurs i MS-dos, då på 80-talet, och för mig tog det över en halvtimma att bara logga in på min dator. Men, idag är just en dator mitt främsta arbetsredskap som för så många andra

När vi ska lära oss en ny färdighet är det smart att ta kunna lära sig från de personer som själva lyckats bra med det vi själva vill uppnå. Så, om vi tittar närmare på att arbeta med sitt företag digitalt så kan det vara lite av okänd mark för många. Eller kanske du arbetar på ett visst sätt idag, men vill bli bättre och öka på din kunskap om att arbeta mera digitalt.

Idéer och råd hur du kan ta ditt företagande några steg framåt digitalt. Stuart Ross, en av mina mentorer, pratar om idéer och exempel på att skapa en digital inkomst. 

Passion och styrkor

För mig handlar ett digital företagande mycket om att använda sin egen passion och sina styrkor in i sitt företagande. Att sitta och lära sig digital marknadsföring är kanske inte det mest spännande. Men när jag kan omvandla de kunskaperna till att nå ut med vad jag älskar att göra, min egen passion för något då blir helt plötsligt den digitala marknadsföringen så mycket verklig.

Så mitt tips idag till dig som sitter med en idé och en stor passion i livet, ta ett steg redan idag till att  förverkliga det. Vänta inte till en annan dag, när barnen blivit vuxna, tills du har flyttat, tills du har hunnit…. nu vad det kan vara.

Klicka på länken här och jag skickar dig en video serie tillsammans med Stuart här ovan där du får en inblick hur det faktiskt går att ta sin passion till den digitala världen och bygga en business online.

”A Business You Love” ta det du älskar att göra till ett digitalt företag.

passion to business

Ha det gott
digital inkomst

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor