Välj en sida

Believe in yourself

”Believe in yourself, and the rest will fall into place. Have faith in your own abilities, work hard and there is nothing you cannot accomplish”
– Brand Henry

Tro på dig själv. Vi måste tro på oss själva och våra egna förmågor, vår tankar och vår inre tro skapar våra yttre resultat. Det är lätt många gånger att ta tron på sig själv när motgångar, rädslor dyker upp. När det egna förtroendet saknas kommer andra att inte ta dig fullt på allvar. Många ger upp sina livsmål då det ett bakslag kommer, och främsta orsaken är att de inte tror på sig själva.

Vi lever i en tid då allt går väldigt snabbt, och det kan kännas utmanande och många gånger extremt konkurrenskraftigt. Vi alla möter nog på vad som kan kännas som misslyckande vissa stunder. Det gäller att vända det till erfarenheter istället, och det gäller att komma tillbaka.

fråmgång_lycka

5 vägar att tro på sig själv

Acceptera situationen som den är nu. Nummer ett är att acceptera hur situationen ser ut samt tro på dig själv att du komma tillbaka. Lite som att sluta fred mig själv. Att ett första steg att återfå lite energi.

Lita på dig själv. Att se sig själv som sin bästa vän, lita på dig själv i alla lägen, är en viktig sak som hjälper till att stärka sitt eget förtroende till sig själv. All energi, all kraft, mod, styrka och självförtroende ligger inom oss själva. Vi behöver stunder med oss själv för att komma åt det. Som att meditera, journaling eller andra aktiviteter där du fokuserar på att lita på dig själv.

Själv prat. Oavbrutet pratar vi med oss själva. ”Du blir vad du tänker”. Viktigt att det vi säger till oss själva är uppmuntrande och sånt som motiverar oss. Inte lyssna på den där ’apan’ som sitter på axeln och vill mata dig med negativa tankar. Återigen, se dig själv som din bästa vän. Och till våra vänner säger vi snälla och uppmuntrande, motiverande saker. Så, många kan behöva öva och träna på snällt själv prat.

Se på tidigare framgångAtt tänka tillbaka till en tidigare händelse där du kände dig stark, och energifylld. Ta in att du kan göra det igen! Det är en process att använda det positiva förflutna till fördel idag.

Positiv inställning. En ’enkel’ väg till att uppnå tron och förtroendet för dig själv, är en positiv inställning. Inget som gör sig själv, ett arbete som ska måste göras. Var tacksam för vad du än är och vad du än har. 

Lite inspiration av Tony Robbins.  

Ett mål som jag har är att gå på ett av Tony Robbins event, kanske nästa år. Någon som hänger med? 🙂

Ha det så gott
tro på dig själv

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor