Tjänster och program

SFM medlemskap och program erbjuder både kunskap i
att starta och bygga en online business men även en resa
i personligt ledarskap som inte liknar något annat
i internetbranschen eller online marknadsföring.

Six Figure Mentors, SFM medlemmar finns världen över. Det är lätt att hitta likasinnade och som brinner för entreprenörskap, personlig utveckling som ger en stor samhörighet. Så, är du redo för en ny resa med ett helt nytt sätt att tänka och agera på?

Bas medlemskap

Bas (ESSENTIAL membership) medlemskap är den nivå på medlemskap som passar dig som är helt ny på internetmarknadsföring, som inte har egna produkter och tjänster att marknadsföra och sälja. Men det är även för dig som idag har en egen produkt eller tjänst som du ska marknadsföra och sälja online.

Bas medlemskap ger dig tillgång till hela grundnivån av utbildningsbiblioteket med marknadsföring- och annonserings strategier. Medlemskapet ger även tillgång till Digital Business Lounge, där du enkelt och skapar webbplatser som är anpassade för en online business.

Har du inga egna produkter eller tjänster kan du börja marknadsföra Six Figure Mentors medlemskap omgående, samt deras partners produkter och tjänster.

 

Läs mera här

Elite medlemskap

Den här nivån på medlemskap är för dig som vill ha privat coaching i annonsering- och marknadföring online samt i personlig utveckling.

Stuart Ross och Jay Kubassek, grundarna av Six Figure Mentors och Digital Expert Academy har många års erfarenhet och varit verksamma inom intertner marknadsföring. De tränar medlemmarna utifrån så som de själva arbetar, de strategier som skapat deras framgångar i branschen.

Varje månad är det live webbinarium där du får värdefull kunskap för din verksamhet online men även i personlig utveckling och eget ledarskap. Just de delarna är otroligt viktiga i att driva företag.

 

Läs mera här
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor