Välj en sida

Ha tillit i processen att saker och ting ordnar sig till det bästa. Det är inte alltid nödvändig att fixa och kontrollera allt. Utan det kan bli så mycket bättre om du vilar i din tillit.

Jag har nog lite kontrollbehov i vissa situationer, en tendens att vilja påverka och styra vissa händelseförlopp. Men när jag tittar tillbaka på några av situationerna så är det bara att inse att resultatet och utgången hade blivit bättre om jag hade haft tilliten i processen, än att jag försökte jaga på det hela.

Att ha tillit är inte det samma som att ge upp, det är nog tvärtom tänker jag. Visst är det lite ledsamt att för många personer måste det snett en, eller kanske flera gånger innan det sker en förändring. Det är liksom vi måste kapitulera och och släppa allt för att kunna lita på oss själv, situationen och ha tillit.

Ett berg-och-dalbane liv är något som vi alla befinner oss i, och tror det är så det måste ska vara. Vi behöver båda dalarna och toppar för att få en balans. Men, att stanna i dalen eller på toppen allt för länge är ohälsosamt. Det gäller att lära sig handskas med alla känslor som åker upp och ned. Att försöka fly från ev jobbiga känslor tjänar inget till, snarare att det förvärrar det hela.

Lära sig att acceptera saker och situationer är något jag jobbar med att lära mig. Kanske inte alltid enkelt och lätt, men tror det är en viktig del att lära sig och ha med sig i livet.

thangful for what you have_2

ha det gott
tillit

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor