Välj en sida

lördag_läsa_lyssna

 

‘The One Thing’

Det här boken som jag ska läsa om igen nu i helgen. Behöver verkligen jobba vidare med hur jag använder mina dagar. Just nu är jag på väg tillbaka till att göra sjutton saker på en och samma gång. Jag vet ju att det inte funkar och att det inte blir några vettiga resultat då. Vissa dåliga vanor verkar vara lättare att hålla fast vid än bra och nya vanor.

Vet att jag tipsat om den här boken tidigare. Men, eftersom jag bestämt mig för att läsa igenom den nu i helgen tänkte jag att det kanske är någon fler som kan behöver bli påmind om att just göra en sak i taget 😉

the one thing

 

Lägg gärna en kommentar om du läst boken. Vad du fick med dig från den och om den hjälpt dig i din vardag?!

Ha en bra lördag
the one thing

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor