Välj en sida

Lite stärkande tanker en tisdag i mars. Jag behöver själv lite stärkande tankar emellanåt och är övertyg om att det är flera med mig som behöver det. Kanske inte idag, men då finns de kvar till en annan dag.

Värdera tiden
Vissa dagar kan vara fylld till bredden av möten, uppgifter och tider att pass. Det är många som har det så varje dag.

Jag har omvärderat mycket under senaste åren, och har inte som mål längre att vara produktiv varje minut och göra något ”nyttigt”. I tanken vet jag ju att genom ta paus under dagen gör att jag blir mera balanserad. Sen att veta och göra är inte alltid samma sak.

blomma

 

Mata tanken med självkänsla
”Skönhet kommer inifrån” och ”Insidan som räknas” två klyschor som stämmer så väl. Oavsett om det gäller träning, företagande, relationer eller oss själva, så är inställningen till mig själv som alltid avgör hur lycklig jag känner mig.

Det handlar inte om vad som jag presterat under dagen egentligen för om jag är lycklig eller ej. Det är hur jag väljer att arbeta med självkänslan. Att jobba med att tycka om mig själv i alla lägen.

Matcha tanken med det du gör
Tidigare har jag ofta varit hård mot mig själv . Men allteftersom har jag lärt mig att lyssna på kroppens signaler. Kroppen är duktig på att berätta för oss när vi befinner oss i situationer som inte är bra för oss.

Våga lita på kroppens signaler istället för att allt ska vara ristat i sten, och måste prestera allt just idag.

3 saker du gillar hos dig själv
Att innan det är dags för att sova skriva ner 3 saker som du gillar hos dig själv. Något kul som du gjort under dagen.

Vad som varit viktigt, vad som fått dig att växa en bit. Se det lilla vackra i allt det stora som omger dig.

thangful for what you have_2

Det är inte slöseri med tid när du väljer att ta en långsam vårpromenad, istället för att rusa fram och bli stressad. Se det som en investering i dig själv. Du kommer på lång sikt må så mycket bättre.

 

Ha det gott

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor