Välj en sida

Göra något litet kreativt varje dag. Ja, jag försöker sträva efter det även om tiden kanske inte räcker till alla dagar. Jag tror det är bra för en själv att göra lite olika saker. För mig under de senaste veckorna har jag tagit mig små stunder med min iPad och skapat mandalas. Avkopplande och lite meditativt har de stunderna blivit för mig. Inser att de har blivit ett viktigt inslag i min dag.

 mandala 
Avslutar ofta dagen med en stunds skapande på min iPad, eller med papper och penna går minst lika bra att rita en mandala. Har du en iPad vill jag tipsa dig om att ladda ner Amaziograph, där går det att vara kreativ och leka många stunder 🙂

 

Igår gick min dag verkligen på halvfart, så nu idag får jag försöka ta igen och slutföra det som skulle ha varit gjort igår. Har en känsla av att hålla på bli sjuk finns. Så min bästa medicin är att sova och vila, vilket var vad jag gjorde mest hela dagen igår… håller tummarna att det hjälpte!

 

Ha en bra fortsatt fredag

mandala

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor