SFM Digitala Business System

Six Figure Mentors affärssystem

Six Figure Mentors affärssystemet ger dig möjligheten att tjäna medan du lär dig.

Det är vanligt att när personer ska starta en online business att de inte har egna produkter och tjänster från dag ett. SFM medlemmar har tillgång till SFM´s digital affärssystem, där det går att skapa en inkomst genom att marknadsföra SFM medlemskap, produkter och tjänster.

SFM affärssystemet är utvecklat så att personer kan jobba med det sida vid sida med sin befintliga anställning eller ett befintligt företag. Det som krävs är att du ska marknadsföra, SFM tar hand om resten så som försäljning och kontakta kunder.

*Personerna får provision utbetalt för marknadsföringsinsatser vid försäljning.

 

Viktiga funktioner för att skapa frihet och flexibilitet med en business online

 

Det här är ett digitalt affärssystem som har all marknadsföring, produkter, system och support för att
lyckas med en business online.

Oavsett utgångspunkt, befintlig företagare eller en person som vill skapa en livsstil som är baserat på större frihet och flexibilitet i vardagen. Så finns här en bra grund och möjlighet att starta och bygga upp ett online företag.

Träning steg för steg

Utbildningsmodulerna visar på ett praktiskt och enkelt sätt hur du tar dig framåt i utbildningsdelen. Förutsättningarna till att bygga ett företag online som du kan arbeta med oavsett vart du befinner dig. Om det är hemma vid köksbordet, leva på andra sidan jorden eller kombinera att resa och arbeta. Flexibilitet att arbeta platsoberoende.

Varje steg i modulerna är utformade så att de på enkelt sätt förklarar nästa åtgärd som krävs för att ta ditt mindset och ditt företag till nästa nivå.

Exklusiv medlemsportal

Medlemmarna finns världen över så det är oftast någon live chatt igång oavsett tid på dygnet eller dag i veckan. Medlemmarna befinner på olika nivåer i sitt företag och sin personliga resa. Lätt att hitta samhörighet, och få nya vänner världen över.

Webinarium varje vecka

Varje vecka ges live webbinarium med träning och utbildning som du har nytta och användning av i din verksamhet på internet. Personerna som håller i dessa webbinarium är personer som själva arbetat och har bra resultat som affiliate- och digital marknadsföring. Frikostigt delar de med sig av sina erfarenheter och tips.

Coach

Många saknar möjligheten till en professionell coach när de börjar sin resa om entreprenör online. Six Figure Mentor´s coacher är alla mycket erfarna och kunniga i den digitala affärsplattformen som är i världsklass.

 

 

 

Support team

Support teamet finns där för att hjälpa dig med tekniska problem som kan uppstå. Allt för att du ska kunna fokusera på din online business. Så, oavsett om det är frågor kring set-ut, hjälp med affiliate plattformen eller rapportera fel så finns support teamet där för dig.

Live event

Några gånger per år arrangeras live event runt om i världen. Ett tillfälle att träffa likasinnade, få tips och tricks av SFM´s ledare, samt att hålla sitt eget momentum uppe.

*Individuella resultat varierar. Läs vår fullständiga ansvarsfriskrivning längst ner på denna sida

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor