Bas Medlemskap

Detta är vad som ingår i ett bas medlemskap

Den här nivån på medlemskap passar dig som är helt ny på internetmarknadsföring, som inte har egna produkter eller tjänster att marknadsföra och sälja. Men det är även för dig som idag har en egen produkt eller tjänst som du ska marknadsföra och sälja online.

Bas medlemskap ger dig tillgång till hela grundnivån av utbildningsbiblioteket med marknadsföring- och annonserings strategier. Medlemskapet ger även tillgång till Digital Business Lounge, där du enkelt och skapar webbplatser som är anpassade för en online business.

Har du inga egna produkter eller tjänster kan du börja marknadsföra Six Figure Mentors medlemskap omgående, samt deras partners produkter och tjänster.

 

Steg-för-steg träning

Oavsett din utgångspunkt, befintlig företagare eller en person som vill skapa en livsstil som är baserat på större frihet och flexibilitet i vardagen. Så finns här en bra grund och möjlighet att starta och bygga upp ett online företag.

Utbildningsmodulerna visar på ett praktiskt och enkelt sätt hur du tar dig framåt i utbildningsdelen. Förutsättningarna till att bygga ett företag online som du kan arbeta med oavsett vart du befinner dig. Om det är hemma vid köksbordet, leva på andra sidan jorden eller kombinera att resa och arbeta. Flexibilitet att arbeta platsoberoende.

Varje steg i modulerna är utformade så att de på enkelt sätt förklarar nästa åtgärd som krävs för att ta ditt mindset och ditt företag till nästa nivå.

Vägledning och support

Coach

Många saknar möjligheten till en professionell coach när de börjar sin resa om entreprenör online. Six Figure Mentor´s coacher är alla mycket erfarna och kunniga i den digitala affärsplattformen som är i världsklass.

Exklusiv medlemportal

Medlemmarna finns världen över så det är oftast någon live chatt igång oavsett tid på dygnet eller dag i veckan. Medlemmarna befinner på olika nivåer i sitt företag och sin personliga resa. Lätt att hitta samhörighet, och få nya vänner världen över.

Supportteam

Support teamet finns där för att hjälpa dig med tekniska problem som kan uppstå. Allt för att du ska kunna fokusera på din online business. Så, oavsett om det är frågor kring set-ut, hjälp med affiliate plattformen eller rapportera fel så finns support teamet där för dig.

Vecko webinarium

Varje vecka ges live webbinarium med träning och utbildning som du har nytta och användning av i din verksamhet på internet. Personerna som håller i dessa webbinarium är personer som själva arbetat och har bra resultat som affiliate- och digital marknadsföring. Frikostigt delar de med sig av sina erfarenheter och tips.

Live events

Några gånger per år arrangeras live event runt om i världen. Ett tillfälle att träffa likasinnade, få tips och tricks av SFM´s ledare, samt att hålla igång sitt momentum.

Keeping up the momentum.

Digital Skills Platform

En micro platform som möjliggör en snabb inlärning av nya kunskaper med högt studieresultat. Varje videoklipp är 1-2 minuter, vilket gör att det är lätt och enkelt att gå igenom videoklippen i denna platform.

 

 

 

Digital Business Lounge

Digital Business Lounge, DBL är ett komplett system för användare av WordPress. Här kan du enkelt och snabbt skapa webbplatser. Även om du har liten eller ingen tekniska kunskap, så kan du skapa vackra, fina sajter och bloggar.

DBL ingår i Six Figure Mentors medlemskap, men finns även som fristående produkt.

My Banner

Simple Lead Capture

Simple Lead Captura, SLC en platform där du enkelt och smidigt skapar, utformar och publicerar marknadsföringssidor, som landningssidor och tack-sidor. SLC är utformat så att det är enkelt och lätt att använda. Utan kodning eller designarbete kan du skapa, redigera och publicera landningssidor.

 

Investering

Ansökan till Bas (Essential) medlemskap

Investeringen för Essential medlemskap med allt inkluderat är $297 för den första månaden och $97 per månad därefter. För att bli medlem fyller du i och skickar din ansökan här under.

 

Medlemsansökan Six Figure Mentors

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor