Sekretesspolicy

Din integritet är mycket viktig för oss. Vi vill göra din upplevelse på internet så rolig och givande som möjligt. Samt att vi vill du ska använda Internets stora utbud av information, verktyg, och möjligheter med fullständigt förtroende.

Denna sekretesspolicy (“Privacy Policy”) beskriver metoder för insamling och spridning av denna webbplats arbetaplatsoberoende.se

Vi kommer att meddela dig om ändringar i vår sekretesspolicy genom att publicera den nya policyn på denna webbplats. Granska vår sekretesspolicy regelbundet så att du kan hålla dig informerad om våra metoder, eftersom de kan komma att ändras i framtiden.

Genom att besöka vår webbplats eller skicka oss information accepterar du de riktlinjer som beskrivs i denna sekretesspolicy. Ditt samtycke till dessa metoder är viktigt för oss att fortsätta driva denna webbplats, inklusive olika typer av information och tjänster som den innehåller. Likaså behöver vi dig att lämna korrekt personlig information så att du kan bli kontaktad och, om du köper något, så att vi kan slutföra transaktionen. Du kan välja bort och besluta att inte ge personlig information. Men genom att göra så, kommer du inte att få information, produkter och / eller tjänster som du begär.

Den personliga information som vi samlar in inkluderar ditt namn och e-postadress. Annan personlig information som du skickar är tydligt märkt vid den tidpunkt du skickar det. Vi använder din information som vi samlar in för att tillhandahålla våra tjänster, uppfylla alla inköp du har gjort, skicka vårt nyhetsbrev, kontakta dig angående nya kampanjer, och för att förbättra vår webbplats.

När du skickar in någon information på vår hemsida godkänner du uttryckligen att vi använder din personliga information som beskrivs i denna sekretesspolicy, och du samtycker till att ta emot kommersiell e-post från oss, Karin Sundqusit, och de partners vi samarbetar med. Du kan räkna med att få nyhetsbrev, kampanjer och andra liknande erbjudanden. Skulle du vilja att sluta ta emot dessa e-utskick, kan du helt enkelt avregistrera dig via en länk som oftast befinner sig längst ner i e-posten du får av oss.

Detta anges antingen som “avregistrera” alternativt “unsubscribe”.

Vi samlar automatiskt in viss information från besökare, platsen, såsom Internet-adresser typ av webbläsare, Internet Service Provider (ISP), operativsystem, tidsstämplar, och klick. Vi spårar och analyserar icke-identifierande och samlad användning samt volym statistisk information från våra besökare och kunder. Denna information loggas för att kunna diagnostisera tekniska problem, och för att administrera vår webbplats så att vi ständigt kan förbättra den.

Vi använder oss av cookies för att kunna förbättra samt spåra omvandlingar på vår webbsida dvs spåra var ifrån försäljning sker i slutändan. På detta sättet kan vi förbättra vår webbplats och vårt resultat. En cookie placeras i din webbläsare så vi kan spåra var du befinner dig på vår sajt.

Om du betalar för något på vår webbplats eller vår samarbetspartners webbplats med hjälp av ett kredit-eller betalkort, samlar vi de personuppgifter som behövs för att slutföra transaktionen. Denna information inkluderar ditt namn, kortnummer och annan nödvändig information, som alla är tydligt märkta på det formulär du använder för att skicka betalningen. Vi använder ett obundet, företag för att behandla din betalning. Vi överför dina betalningsuppgifter över en säker https// server och du tillåter oss att göra så för att kunna ge dig den produkt/tjänst du köpt. Karin Sundquist eller våra samarbetspartners vi länkar till genom dena webbplatsen behåller inte, delar, lagrar eller använda personligt identifierbar information för något annat ändamål.

Om du publicera vår webbplats såsom blogginlägg eller videos, eller om andra skickar oss något om dina aktiviteter eller inlägg, kan vi samla in sådan information i en fil som är specifik för dig. Vi använder denna information för att lösa tvister, felsöka problem och upprätthålla våra kundavtal.

Vi vidtar åtgärder för att förhindra förlust, missbruk och förändring av din information genom att noggrant begränsa tillgången till den databas där din personliga information lagras. Vi kan inte garantera att alla dina privata meddelanden och annan personligt identifierbar information aldrig kommer att avslöjas på sätt som inte beskrivs i denna sekretesspolicy. Till exempel kan vi get information till regeringen eller tredje man under vissa omständigheter, eller tredje parter kan olagligen avlyssna eller tillgång utsändningar eller privat kommunikation. Vi kan (och du tillåter oss att) lämna ut information om dig till brottsbekämpning eller andra statliga tjänstemän som vi, efter eget gottfinnande, anser nödvändigt eller lämpligt i samband med en utredning av felaktigt handlande.

Vi samlar inte medvetet in personlig information från personer under 18 år, inte heller medvetet sprida sådan information. Om vi blir medvetna om att vi har fått personligt identifierbar information från någon under 18 års ålder, kommer vi att ta bort sådan information från våra register.

Kontakta oss på adressen nedan om du vill att vi ska ändra eller ta bort information som vi har om dig. Vi kommer att svara på din begäran om att få tillgång till, uppdatera eller radera din information inom tio (10) bankdagar. Innan vi kan förse dig med all information, korrigera eventuella felaktigheter eller ta bort information, vi ber dig också att verifiera din identitet.

Denna webbplats ägs och drivs, eller drivs under avtal, genom: Karin Sundquist

E-post för kontakt: karin@karinsundquist.com

Copyright © 2017 · Karin Sundquist · All Rights Reserved

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor