Välj en sida

Digital marknadsföringskurs 7 dagar – Lär dig att bygga en online verksamhet från steg ett

För att som företagare överleva är det viktigt att lära sig färdigheter och strategier i hur den digitala ekonomin fungerar.  De flesta kunder är idag på internet regelbundet, vilket är dagligen för många. Som företagare behöver du veta hur man riktar sig till dem, så att kunder och potentiella kunder hittar dig och dina produkter och tjänster.

Om vi bara snabbt tittar på ett par siffror för Facebook. 6,1 miljoner människor är på Facebook varje månad, och 5,1 miljoner eller 84% av alla dom loggar in varje dag.

Troligen har du hamnat här hos mig på ’Arbeta Platsoberoende’ eftersom det är en område som intresserar dig. Jag kommer att ge dig tillgång till en 7 dagar träningsserie som visar dig alla steg för att lyckas med en verksamhet online. Kursens innehåll vänder sig dig som idag vill starta en verksamhet online men är inte igång ännu.

Men, kursen vänder sig även till dig som idag redan har en fungeradne verksamhet men vill växa och lära dig mera i att bygga ditt företag större online.

digital marketing

Digital marknadsföringskurs 7 dagar

Den online kurs som jag här delar med mig av ä Six Figure Mentors Digitala Business livsstils video kurs. Jag är glad över att ha mina mentorer från Six Figure Mentors, några av ledande leverantörer inom digital utbilding i världen idag.

Six Figure Mentors erbjuder en hög nivå på sina online företagsutbildningar, genom ett tränings- och mentorsprogram kommer de lära dig hur du blir en professionell digital marknadsförings expert.

Deras koncept är baserat på affiliate marknadsföring, dvs sånna som jag och du kan marknadsföra deras tjänster och produkter. När en person gör ett köp generar det en provision till dig. Ett enkelt koncept att köra igång t.o.m redan idag.

Under den här 7-dagars online kursen lär de ut processen i hur man tjänar pengar via deras system.

Koncept med deras strategier och träning är lätt att överföra till det egna befintliga företag.

Vad innehåller kursen – Digital marknadsföringskurs 7 dagar

  • Dag 1  – ”An Introduction To the Co-Founders”
  • Dag 2 – ”Cashing In On the Digital Gold Rush”
  • Dag 3 – ”A Big Solution To A Big Problem”
  • Dag 4 – ”List Building & How To Profit From It”
  • Dag 5 – ”How To Create Multiple Income Streams”
  • Dag 6 – ”How A Couple Went From Redundancy To Community Leaders”
  • Dag 7 – ”How Two Brothers Became A Product Of the Product”

All utbildning är på engelska.

arbeta platsoberoende

Skapa förutsättningen att arbeta och vara där du trivs och mår som bäst, oavsett vart det är.

Tillgång till ”Online kurs i Digital marknadsföring”

Lätt och smidigt att registrera dig till kursen. Klicka på bilden här nedanför, fyll namn och epost och du får den första videon direkt till din epost. Därefter kommer du att få en video per dag under sju dagar.

Six Figure Mentors Online course

Klicka på bilden och registrera dig ”Digital Marketing Course Online”

Du kommer även att få mail från mig ca två gånger i månaden, med tips, motivation för ditt välmående och för ditt företagnade online.

Känner du att du vill titta närmare om det här kan vara något som du kan ha nytta och användning av, klicka på bilen ovan och fyll i namn och adress, så får du kursen på din mail.

 

Ha det så gott
digital marknadsföring

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor