Innan jag berättar mera om mig själv, vill jag bara kort berätta om varför min sida, ”Arbeta Platsoberoende” är användbar och värdefull för dig……

Precis som många andra strävar jag efter att vara mitt bästa jag, att sätta mina egna spår.  Att ha möjligheten till att hjälpa andra att lyckas med att starta och skapa en inkomst via internet. Jag är privilegierad att få arbeta med de bästa av de bästa i branschen och jag vill nu ge tillbaka genom att hjälpa andra. Kanske är det just dig som jag ska arbeta med härnäst?

Ett kort smakprov på vad du kommer att hitta här på ”Arbeta Platsoberoende”;

mks_slogan_2

 

    • Bli medveten och öka närvaron i det du gör
    • Kunskap att skapa din online verksamhet och en inkomst online
    • Enkelhet. Att göra saker så enkelt och lätt som möjligt

 

 

 

 

 

Lite om mig….

Jag har mina rötter i norra Jämtland och lever sedan några år tillbaka i Stockholm. Bor idag nära alla mina tre älskade vuxna barn. Har sedan tidigt 90-tal varit egen företagare i olika branscher som allt från soloföretagare till mellanstort företag, både på landsbygden och i storstan.

Min nyfikenhet och lust att ständigt lära mig nya saker, hitta lösningar och hjälpa andra har resulterat i vart jag befinner mig idag. Mina kunskaper och erfarenheter hoppas jag ska kunna inspirera andra.

Jag har en övertygelse att det alltid går att förändra, att förbättra oss själva, vårt liv och vardag. Det är aldrig försent att göra nya saker i livet. Jag har en vision om att ge dig och andra inspiration att ta tag i de drömmar som finns, att inte vänta till en annan dag. Att det är möjligt att ta sin passion i livet till en affärsverksamhet. Helt enkelt att göra saker idag, att inte vänta till ett ”bättre” tillfälle.

Efter en konkurs jag gjorde 2011 tappade jag lite fotfästet för andra gången i mitt liv. Startade direkt mitt nuvarande företag MK mix, utan att veta exakt vad jag vill arbeta med där. Efter en tid av tänkande och reflektion så kom jag fram till några saker som jag inte ville ha i MK mix. 80-90 timmars arbetsvecka, anställda, avsaknad att resa och  semester det var sånt som jag ville sortera bort som företagare. Med det som utgångspunkt började jag leta efter alternativ till en verksamhet som inte var knuten till någon specifik ställe, vare sig geografiskt eller bunden till en viss lokal.

Efter en tids letande hittade jag fram till Six Figure Mentors och Digital Expert Academy. En möjlighet att lära mig internet marknadsföring, sälja produkter på internet oberoende vart jag befinner mig. Men allt går inte smärtfritt i livet. Jag var utbränd med utmattning som följd efter konkursen och den arbetssituation jag hade under några år i det bolaget. Vilket har tagit sin tid att läka och bli stark igen. Så en dunderkarriär som gått spikrakt uppåt har det inte varit för min del i den här branschen. Allt har sin tid under vissa perioder. Men tilliten att allt kommer att bli till det bästa har hållit mig på banan när saker varit tungt.

Jag har möjligheten att arbete i min takt. Möjligheten till att Arbeta Platsoberoende ger en frihet och flexibilitet i vardagen, för mig och för dig om du vill. Att själv kunna påverka arbetsplats och arbetstider ger en förbättrad livskvalitet.

Din framgång blir min glädje
Känn dig varmt välkommen

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor