Arbeta platsoberoende

Entreprenörskap, enkelhet och välmående inifrån och ut

 

Hej, kul att du hittat hit till mig och  “Arbeta platsoberoende”. En plats för dig som vill starta en egen verksamhet online, och för dig som redan har din verksamhet online igång. Hjälper dig hur du kan starta en online business, t.o.m om du idag inte har en affärsidé. Hur du på bästa sätt kan ta din egen verksamhet dit du vill med hjälp av bra tips, inspiration och bra verktyg online.

Oavsett om du driver ett företag eller inte, är det viktigt att prioritera dig själv, skapa vanor som stärker dig från insidan till utsidan. Mitt i livet med jobb, företag, bloggande, uppdateringar i sociala media, ständigt vara nåbar på mobil…. är det lätt hänt att missa att ta hand om sig själv. Välmående och välbefinnande kommer vara återkommande inslag på bloggen.

Av egen erfarenhet vet jag att det går att bli utbränd, trots att jag trodde att det inte var möjligt när jag hade kul i mitt företag.

Att kunna ta sin passion till en business ger frihet och flexibilitet i vardagen. Rutiner i företag och vardagen ger utrymme för att vara flexibel, ger kraft och energi. Göra allt så enkelt och lätt som det är möjligt.

Ett inre lugn, balans i vardagen, att leva i harmoni i sin omgivning några delar för ett rikare liv. Och att göra verklighet av drömmarna och visionerna.

 

 

 

Karin
Karin heter jag, lever idag i Stockholm och är entreprenör online. Det jag samlat på mig av kunskaper och erfarenheter kring personlig utveckling, företagande och välmående är innehållet i ‘Arbeta platsoberoende’.

Jag har ett stort fokus på att hjälpa andra personer att bygga företag online som på samma gång tillåter dom att leva på sina villkor. Samtidigt som fokus finns på det egna välmåendet och välbefinnandet.

Jag är glad och stolt över att arbeta med några av de ledande leverantörer av digital utbildning i världen idag. Genom att rekommendera verktyg och coachning program som jag väl känner till och litar på får jag provision på detta. Produkter som jag själv använder mig av i mitt företag.

Den hårda vägen har jag lärt mig, för att skapa ett hållbart och långsiktigt företag är det av största vikt att ta hand om sig själv. Att stanna upp och andas, läsa en bra bok, njuta av hälsosam mat, regelbunden träning, upptäcka nya platser, se det lilla i vardagen och att vara sann mot själv är viktiga delar.

Under många år har jag drivit företag, både som soloentreprenör och ägare av medelstort företag, i lite olika branscher. Det som varit en gemensam nämnare i dessa företag var att jag var knuten till en viss plats, ett kontor, med långa arbetsdagar och få dagar med ledighet. Vilket var ok då. Men har idag valt andra alternativ i mitt liv.

För några år sedan tog jag beslutet att bygga mitt företag online. I samma veva som jag startade min resa som företagare på internet, fick jag stämpel utmattningssyndrom på mig. Inte pga av att jag startade företag på internet, utan det var först då som jag kom till insikt, sökte och fick hjälp.

Jag är även delägare i ett “traditionell” företag, där jag har mina uppgifter. Det får ta sin tid att komma tillbaka från utmattningssyndromet, att få tillbaka min kraft och energi. En dag i taget, tillåta mig själv att inte rusa iväg för snabbt. Som jag har en tendens att göra.

Även om jag idag inte arbetar med TCM, traditionell kinesisk medicin och Feng Shui så har jag stor nytta av de båda utbildningarna och dessa kunskaperna i livet både som entreprenör och privat.

När jag tar med mig min kamera ut i naturen, på en stadsvandring eller får skapa stilleben är stunder som får mig att må bra. Sitta med papper och skapa mandalas, texta och skriva kalligrafi är andra stunder där tid och rum brukar försvinna. Viktiga stunder.

En övertygelse som har hjälpt mig många gånger är att det alltid går att förändra och förbättra oss själva, våra liv och vår vardag. Att det aldrig är för sent att göra något nytt i livet.

Min förhoppning är att inspirera andra personer till att arbeta platsoberoende och leva ett rikare liv, ‘ditt rikare liv’. Att se möjligheter till att göra det just du vill, och att inte vänta till ‘sen’ och ett ‘bättre tillfälle’. Utan att istället göra det här och nu, det där som du brinner för, det som är din passion.

Jag vill att du ska känna dig varmt välkommen hit!
Kul om du vill följa med mig på bloggen, sociala media och tveka inte att kontakt mig om du har funderingar eller frågor.

Tack för att du tog dig tid att läsa 🙂

Lär dig hur du bygger en blomstrande business online, steg för steg, helt från start. 

Registrera dig för en gratis 7-dagars utbildnings serie där du lär dig hur du kan skapa ett företag på internet, ett livsstils företag.

Därefter kommer du att få mail ett par gånger i månaden med tips, inspiration kring välmående och business.

”Sekretsspolicy”

 

Vision

Jag ser framför mig att människor lever ett liv i balans, med kvalité i sitt arbete, hälsa och relationer. En värld där människor ser sig själva så som de verkligen är, uppfyllda och känna sig älskade och uppskattade för just sina egenskaper.

Att nå sin egen framgång utgår från att vara tydlig med vad du står för, vart du ska och med vilka du omger dig med. Ett liv där människor har en frihet, trygghet och glädje över att dela med sig av sin passion till andra. Och att göra skillnad för andra människor och på samma gång kunna liva sitt i liv i balans.

MISSION

Jag tror på att människor kan vårda sina drömmar och visioner genom att vara öppna i alternativ i hur de skapar och lever sitt liv.

Jag tror på att göra livsförändringar som leder till en livsstil som i sin tur leder till större balans när det gäller tid, inkomst, välmående och möjlighet att uppfylla människors fulla potential inom olika områden i livet.

 

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor