Välj en sida

Att skapa nya, och bättre vanor, är inte alltid så enkelt och lätt. Många gånger vet du att det är bättre att göra på ett annat sätt än så som du gör idag. Men, faller tillbaka till gamla och invanda, det känns tryggast så. Det sägs att vi måste göra en nya vanan i 90 dagar (ja, vissa studier säger 20 dagar…) för att det nya ska just vara en ny vana.

Fokus i 100 dagar

Om du läste mitt inlägg 1 mars så kanske du kommer ihåg att jag hade bestämt mig för en utmaning där jag i 100 dagar skulle hålla mig till vissa dagliga saker. Du kan läsa inlägger här.

Har jag lyckats hittills med min utmaning? Nix.

Kommer jag ge upp och strunta i min utmaning ”Fokus i 100 dagar”. Nix.

Jag tror inte att jag är helt ensam om att sätta upp planer med en god intention att skapa nya vanor, göra saker på ett nytt sätt, och inte lyckas från dag ett. Utan det är lite som att lära sig cykla, vi måste öva, träna och inte ge upp om vi inte lyckas direkt.

Så jag gör så gott jag kan varje dag för att skapa de där rutiner som jag är övertygad om att det är bra att ha i min vardag. Så viktigt att inte ge upp och att inte vara för hård mot sig själv när vi inte uppnår målet på en gång. Det är ok att det tar tid, det är ok att komma på en liten sidoväg – Bara vi kommer tillbaka och kommer in i rätt riktning igen.

love monday

Måndag är alltid lite av en ‘starta-på-nytt-dag’. Komma igen och börja om dagen… 😉 Hålla sig planen, att köra i rätt riktning så tänker jag idag.

Vad är ditt bästa tips att hålla i en bra vanan?

ha en bra start på veckan
fokus i 100 dagar

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor