Vårt medlemskap tillsammans med Six Figure Mentors

Ett medlemskap och utbildningsprogram som är utöver det mesta som finns gällande Online Business, verksamheter online och internetmarknadsföring. Six Figure Mentors medlemmar består av en grupp likasinnade medlemmar som antigen redan lever, eller är mitt i processen att skapa sitt ultimata ´digitala liv´.

 

Bas Medlemskap

Bas är till för dig som är helt ny på internet marknadsföring och som inte har några egna produkter och tjänster att sälja. Men, passar även dig som har produkter eller en verksamhet som främjas av att finnas på internet. Som bas medlem i Six Figure Mentors har du tillgång till ett stort och gediget tränings bibliotek med marknadsföring och annons strategier på en grundnivå.

Här finns även tillgång till Digital Business lounge, en möjlighet att skapa vackra och funktionella webbplatser.

För dig som idag inte har några egna produkter kan börja med att marknadsföra Six Figure Mentors membership, som deras partners produkter och tjänster.

Elite Medlemskap

Elite medlemskap är till för de som vill ha private coaching i annonsering och internet marknadsföring samt personlig utveckling. Internet entreprenörerna och grundarna av Six Figure Mentors samt Digital Expert Academy, Stuart Ross och Jay Kubassek, med flera kommer att utbilda och guida dig i de olika annonsering- och marknadsföringsstrategier som de använder sig av på internet. Det finns ett flertal live webbinarium tillgängliga varje vecka för medlemmar.

*Inga orealistiska löften utlovas – alla resultat är individuella. Var vänlig läs hela vår Ansvarsfriskrivning längst ner på sidan. 

 

Lär dig bygga och driva en blomstrande Online Business 

Registrera dig och hämta en givande och lärorik 7-dagar videoserie med utbildning och träning som hjälper dig att skapa och bygga ett livsstils företag online.

 

*Alla resultat är individuella. Inga garantier för resultat ges. Läs vår Ansvarsfriskrivning längst ner på denna sida. 

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor