Välj en sida

Onsdag, och är det fokus på att prata om business, att arbeta online. Oavsett om du idag inte har någon verksamhet, men går i tankarna att starta upp något eget, eller om du idag har en befintlig verksamhet så kommer du hitta tips, online verktyg och lite smått och gott som är av värde för att ha en business online.

Det går sällan lära sig allt på en gång, men sak i taget är en bra starta tänker jag. Nu är jag ofta lite otålig och vill kunna lära mig ‘allt’ med det samma. Men, vet du vad? Det brukar sällan bli så bra då! Så, en sak i taget och få det att fungera. Oavsett verksamhet behöver du kunna marknadsföra dig och ditt företag online.

marketing online copy

Marknadsföra online är ett sätt att kunna skapa en inkomst utan att byta tid mot pengar. Att sälja online sker även då du själv inte arbetar och är närvarande. Internet sover aldrig, oavsett om du sitter framför din dator, sover eller är på semester. Det skiljer sig från att sälja något ‘off-line’ och online. Det finns billioner av personer online. Det är lätt att tänka att det är lätt som en plätt att sälja online eftersom det finns så många personer online.

Att sätta upp en webbsajt, en webbutik är relativt enkelt. Men att ha en snygg sajt är lite värdelöst om ingen hittar fram till dig, och det du har att erbjuda. Och målet är ju att sälja om du har har tjänster och produkter på din sajt, eller hur?

Alla som har något att sälja online får lära sig att marknadsföra online.

Steg och strategier. Det fina är att det går att lära sig alla stegen och strategier för att marknadsföra online som affiliate, där din uppgift är att fokusera endast på att marknadsföra annonser. De övriga stegen finns automatiserade från företaget du är affiliate för. Nu vet jag iofs inte hur alla affiliate företag är uppbyggda.

Det företag som jag kan hur det fungerar är the Six Figure Mentors och så kallad ‘High ticket sales’, kommer att prata mera om det en annan dag.

Hämta hem vår gratis 7-dagar video serie där en rad tips och råd kring att marknadsföra online finns. Därefter kommer du få tips, inspiration från mig två gånger i månaden.

Ha det så gott
marknadsföring online

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor