Välj en sida

Lördag och ‘Läsa & Lyssna’ Tips. Idag kanske det inte är riktigt någon dag för att sitta inomhus och lyssna. Solen strålar från en klarblå himmel, varje fall här i Stockholm. Det är då det är så smidigt att ha en bra bok, eller bra iPod att lyssna på för den som ska ut i solen på promenad, eller joggingtur kanske. 

lördag_läsa_lyssna

En bok som jag återkommer till, och som jag just nu läser om igen är ”Think and Grow Rich”, Napoleon Hill. Jag såg nu i veckan att den ska finnas översatt till svenska också, ”Tänk rätt bli framgångsrik”.

 

”Think and Grow rich”

thin and grow richDet skrivs idag många böcker om personlig utveckling och vägen till framgång. En del av dessa böcker saknas praktiska råd och anvisningar som behövs till att förverkliga planer. Den här boken är  praktisk bok.

Hur du ska gå till väga för att lyckas, i boken finns 12 steg till framgång. Och även en egen vilja och action att göra dessa steg är en förutsättning.

Du kommer att märka att det inte är slumpen som avgör att vissa får ut det de vill av livet, medan andra inte lyckas lika bra.

Det är våra tankar som gör vår framtid.

 

Njut av vårsolen och ha det gott
think and grow rich

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor