Välj en sida

Vad är ett livsstils företag? För mig är en lifestyle business / ett livsstilsföretag, ett företag som stödjer och gynnar en önskad livsstil. Där vardagen och livet är mera än att arbeta 7-16, förutom fem veckor per år. Jag ser ett livsstilsföretag där det ges möjlighet att skapa ett liv som gör människan gladare och lyckligligare. Att skapa den där livsstilen som du själv är bekväm med.

Många har nog blivit uppfostrade i den anda att det är viktigt att gå en utbildning som ger en trygg och långvarig anställning. Att ha ett riktigt arbete, att arbeta hårt, att pengar inte är allt och att inte säga upp sig från en anställning. Ja, så såg det ut tidigare. Idag finns det helt andra förutsättningar att leva.

Livsstils företag är inte designat enbart för stora entreprenörer, med mål på miljon belopp. Ett livsstils företag förser sånna som mig och dig med tid och mobilitet som supportar oss för vår önskade livsstil.

För dig som vill leva ett liv där allt inte arbete, där du kan fokusera på de saker där du har din passion, då kan ett livsstils företag vara något för dig.

frihet flexibilitet

Klicka på bilden. Min mentor Stuart Ross ger ”5 Steg till success online”

Hur kan du starta ett livsstils företag?

Först vill jag rekommendera att du signar upp dig till ”Starta en blomstrande och lönsam business online”. Då får du gratis en 7-dagars video serie hur du startar en business onlie, samt mail från mig två gånger per månad. Där jag skriver om att arbeta platsoberoende, välmående, göra saker enkelt eller vad som känns aktuellt just den veckan.

Vill vara tydlig med att den här videoserien har mycket bra information och tips även till dig som redan har ett företag, och som även redan finns online.

En av anledningarna till att jag valde att arbeta med Six Figure Mentors var när jag pratade första gång med, vad som blev mina svenska mentorer, var att de sa; ”Kom ihåg att starta en business online kräver ett arbete, ett krävande och ihållande arbete, för att senare kunna jobba mindre. Din online business kommer inte att ge stora intäkter från dag ett”. Det gav mig en tillit till företaget som sådant. För något som jag lärt mig är att man måste utföra ett arbete för att kunna tjäna pengar. Alla som utlovar ”snabba pengar” ser jag som bluff.

Den här onsdagen närmar sig nu sovdags för min del. Och den här ’digitala tanten’ ska ta lite te, läsa lite innan det är sovdags. 

Ha det gott
livsstils företag

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor