Välj en sida

Lita på magkänslan och följ din dröm! Jag hade en helt annan plan för dagens inlägg, men ändrade mig efter att ha sett in Live sändning på Facebook. Insikten om att livet inte är för evigt. Varför vänta och skjuta upp sina drömmar?!

Efter att lyssnat på den live sändningen så blev det så viktigare att reflektera kring det här med att lita på vår magkänsla och följa våra drömmar.

Det är så viktigt att inte skjuta upp våra drömmar till nästa år, när jag går i pension, en annan dag.

Du vet aldrig om den dagen kommer där framme, nån gång. Det är så lätt att tro att vi kan göra alla de där sakerna om 1, 5, 20 år. Så lätt att tro att det aldrig kommer att hända mig något, alla runt omkring mig kommer att finnas i livet för hur lång tid som helst, liksom jag själv. Vilket vi alla vet inte är sant!

Så, varför vänta med att uppfylla sina drömmar till en ’annan dag’, ’ett annat år’…..?!

Lita på magkänslan

Att lita på sin magkänsla, sin intuition är en del i processen kring att uppfylla sina drömmar – ’Nu’ och inte långt där framme ’nån gång’ i framtiden.

Oavsett om det gäller att resa till ett specefikt ställe, starta eget företag, hoppa fallskärm, lära dig knyppla eller vad det nu kan vara. Skjut inte upp alla drömmer till ’nån gång’. Ta tag i drömmen och gör en plan för att kunna nå den ’nu’.

Jag kan känna att det är så otroligt ledsamt att se personer som i hela sitt liv gått och väntat med saker de drömt om i flera år till den dag de går i pension. Då ska de resa, då ska de lära sig spela golf, då ska de göra alla de drömmarna de aldrig gjord plats för tidigare i livet. Och när dagen för pensionen kommer, då har de eller deras partner blivit sjuka, eller går bort. Och den stora livsdrömmen förblir just en livsdröm som blev ouppfyllt.

stop dreaming

Så, från mitt hjärta till dig som tagit dig tid att läsa dagens inlägg vill jag bara förmedla…. Lita på din magkänsla och följ din dröm. 

Gör verklighet av dina drömmar,
magkänsla

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor