Välj en sida

Vissa dagar gäller det att bara komma ikapp. Ta itu med saker som ligger och är oklara, komma en bit närmare mål. Idag är en sån dag. För mig är de här komma ikapp dagarna lite som att jag inte arbetar på riktigt. Uppgifter blir klara, men jag känner ändå det som att jag inte jobbar. Undrar varför det känns så?

Blir frustrerad över när det hänger oklara saker över mig. Samtidigt är det en ständig läxa att lära sig att det aldrig liksom att bli helt färdig med alla saker vid en tidpunkt. Det kommer upp saker hela tiden, eller så kommer jag på nya idéer som genererar nya saker att ta itu med.

Det blir ju aldrig långtråkigt och enformigt på så sätt 🙂

thangful for what you have_2

Att stanna fokuserad och göra ‘tråkiga’ uppgifter när tankarna snurrar runt med nya och ‘roliga’ idéer en utmaning vill jag lova… 🙂

 

Ha det gott

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor