Marknadsföra och sälja produkter & tjänster på internet

Från Utbildning till att utföra…! Egentligen lätt och enkelt, när du kan det.

Att hjälpa personer att starta upp och driva företag online, att använda internets kraft till det befintliga företaget, är något jag brinner för och tycker om. Se personer växa som individer och entreprenör, det gör mig glad!

Som medlem i Six Figure Mentors, SFM finns utbildning i försäljning och marknadsföring på internet, samt en mängd bra verktyg att använda online för den dagliga verksamheten. För dig som idag inte har några egna produkter att sälja, kan du lära dig att marknadsföra SFM´s produkter och tjänster. Genom att sälja dessa till hög provision kan du skapa dig bra plattform i ditt egna företagande. Samt att lära dig hur du marknadsför på internet.

Under din process har du en egen coach hos Six Figure Mentors, samt de toppsäljare som finns i bolaget.

*Individuella resultat varierar. Inga resultat garanters. Läs ”Ansvarsfriskrivning” längst ner på sidan.

Inkomst medan du utbildar och lär dig

Starta med ett nyckelfärdigt system.

Six Figure Mentors har ett nyckelfärdigt affärssystem, där du kan påbörja att skapa en inkomst i form av provision på din försäljning, genom att marknadsföra SFM´s produkter. Under tiden du lär dig marknadsföra på internet genom SFM´s utbildningsmoduler kan du omgående starta att marknadsföra SFM´s webbplatser där de erbjuder sina produkter och tjänster.

SFM kontaktar dina potentiella kunder, kvalificerade säljare på SFM gör själva försäljningen till dina kunder och SFM betalar dig provision på försäljningen. Ett enkelt koncept, din provision är 40-50% av försäljningspriset på de produkter som du själv har investerat i, och 10% av de produkter som du själv inte har.

Vanligtvis är provisionen mellan $ 100 – $ 8000 per försäljning.

*Individuella resultat förekommer. Finns inga givna garantier. Läs ”Ansvarsfriskrivning” längst ner på sidan.

 


SFM, Six Figure Mentors – vilka är det?

Six Figure Mentors, SFM är ett affärssytem klart att börja använda omgående. Med ett innehåll av Digital Marketing Training Academy och Affiliate Marketing Program så finns de bästa förutsättningar att arbeta på internet med att marknadsföra och sälja andra och sina egna produkter och tjänster. Systemet är uppbyggt av två Digitala Entreprenör med lång och gedigen erfarenhet i branschen. Att vara medlem i SFM innebär att ha tillgång de senaste verktygen på internet, utbildningar via webinarium och live event, resurser med hjälp och support för att framgångsrikt bygga en online verksamhet från grunden!

Att vara medlem i SFM innebär att ha tillgång de senaste verktygen på internet, utbildningar via webinarium och live event, resurser med hjälp och support för att framgångsrikt bygga en online verksamhet från grunden!

Medlemmar i Six Figure Mentors

Här är några röster från medlemmar i Six Figure Mentors. Medlemmarna i Six Figure Mentors finns idag över hela världen, med en stor och öppenhjärtig gemenskap och vänskap.

*Resultat och arbetsinsats varierar från person till person därav kan vi inte garantera att du kommer att få resultat med hjälp av vår träning samt affärssystem. Alla de produkter och tjänster vi erbjuder är för utbildnings-och informationssyfte. Finns det vittnesmål på denna sidan där människor har skapat resultat med hjälp av våra produkter och tjänster kan du inte förlita dig på att du kommer att få samma resultat. Det finns dem som inte kommer att tjäna en krona med hjälp av våra produkter och tjänster. Individuella resultat varierar kraftigt enligt arbetsinsats, beslutsamhet, hårt arbete, och förmåga att följa anvisningar.
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor