Öppna upp för nya möjligheter och skapa harmoni i vardagen och livet 

Business och företagande i fokus. Men ett inre välbefinnande och en harmoni i vardagen och livet, är en viktig grund för ett stabilt och blomstrande företag.

Med min bakgrund från bl.a friskvård, personlig utveckling samt att jag har förmånen att arbeta med några av de ledande leverantörerna av digital utbildning i världen är grunden i ‘Arbeta platsoberoende’ och att leva ett rikare liv inifrån och ut.

Tjänster & Program

Vem är jag? Jag heter Karin Sundquist och bor i Stockholm, med rötter i Jämtland. En entreprenör online, fotograf och har en bakgrund bl.a som akupunktör, feng shui konsult.

Vad är ‘Arbeta platsoberoende’? En sida om att skapa en vardag med mera frihet av tid. Ett fokus på ett inre lugn, balans i vardagen och leva mera i harmoni med sin omgivning. Det kan vara att skapa bra hållbara vanor för eget välbefinnande och välmående, uppnå drömmar och visioner, förutsättningar till en blomstrande och framgångsrik business online.

 

Läs mera

OM

Hur startar jag en online business? Oavsett om du idag har en fungerade verksamhet, eller om du saknar erfarenhet av en business online och internetmarknadsföring så finns här något för dig.

Vi hjälper dig att starta en blomstrande business online, med rätt utbildning får du de rätta förutsättningarna.

Klicka på knappen nedan och hämta vår gratis 7-dagars videoserie med träning i internet marknadsföring, steg för steg helt från början.

 

Läs mera

Kontakt

Kan jag komma i kontakt med dig? Ja, jag blir glad om du vill kontakt mig via mail.

Du hittar mig även på instagram, Facebook, twitter och pinterest. Så, känn dig varmt välkommen hit till mig och ‘Arbeta platsoberoende’

 

Kontakt
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor