Allt har sin tid, och nu är det dags för nya steg för min del. Kanske inte stora jättekliv, men små steg i ny riktning. ”Arbeta platsoberoende”-sidan kommer stängas ner, har inte bestämt datum. Det för att jag ska kunna lägga mera tid på det nya som jag nu jobbar med.

Allt är inte arbete. Det nya som jag jobbar med nu kommer att bli mera av en helhet med enkelhet, business och välmående i fokus. Blir som ‘allt-i-ett’, vilket livet handlar om, eller hur?

Jag återkommer med datum för lansering av den nya sajten när jag har tagit fram en bra dag att lansera sajten på. Hur jag tar fram en bra dag? Jag använder mig av ‘Date Selection’, på vilket sätt jag jobbar med det tänkte jag berätta mera om på den nya sajten 🙂 Så, håll utkik här inom någon dag då jag ska ha ett datum klart.

Vy från dagens arbetsplats

Just nu är jag i mitt hus i norra Jämtland. Jag varvar tid med att arbeta med de nya sajterna och att måla tak, väggar och köksskåp. Igår sken solen från en klarblå himmel, och det var lite svårt att enbart hålla sig inomhus. Idag något gråare väder så det är helt ok att fortsätta arbetet här inne.

 

När jag kom hit i fredagskväll fick jag helt oväntat besök 🙂 Valde att inte bjuda in de tre gästerna som var på tomten, de fick vackert hålla sig där ute.

älg

Ha en underbar fortsättning på dagen

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor