Välj en sida

Blogg100 startar idag. Ja, det är precis så enkelt som det låter som, att blogga i 100 dagar i följd med start idag, 1 mars 2017. 

I natt vaknade jag upp och insåg att jag ska fokusera på några saker till de närmaste 100 dagarna, ”Fokus i 100 dagar” 1 mars – 8 juni 2017. Saker, vanor som jag har under en tid gjort eller tänkt mig göra som är bra för mig och min business. Ta steget bort från att enbart tänka ”nån dag” ska jag göra det.

dont give up

Fokus i 100 dagar

Jag hade en en blogg planering, med färre inlägg per vecka. Men, gillar jag Blogg100 sedan tidigare år. Så när jag såg att det blir en bloggutmaningen även kommer som kommer att gå av stapeln, tog jag beslutet att hänga med.

Det är bara att inse att ”nån dag” kommer aldrig att bli den åttonde dagen i veckan! ”Nån dag” är nog idag, och alla andra dagar. Så, jag har en tanke, bestämt mig för att de närmaste dagarna fokusera och göra följande varje dag;

 • Blogga här på arbetaplatsoberoende.se
  Lite av vad du kommer att kunna förvänta dig är;
  – Tisdagar – fokus på Mindset, ett ämne som jag har och kommer utforska mera av.
  – Torsdagar – dagen för kunskap, tips och råd av online verktyg och att driva en online business.
  – Söndagar – enkelhet, som att planera, sätta mål, undvika att överkomplicera saker och ting
  – Övriga dagar kommer att vara lite spontana, från min vardag, min process under ”Fokus i 100 dagar”, boktips, och annat kul och spännande som händer och sker.
 • Meditera 
 • Läsa eller Lyssna
  – Att läsa eller lyssna på något som ger mig energi, nya insikter och lär mig något som är bra för mig som person eller för min business, vilket egentligen går hand i hand
 • Äta för mig hälsosamt = LCHF
  – vad som är är bra för mig är inte nödvändigtvis bra för alla andra, jag vet jag mår bra av att äta utifrån LCHF
 • 30 min träning / aktiv rörelse
  – gymmet / PT tid, promenad eller (prova) yoga
 • Inkomstbringande aktivitet 

Även om jag gillar att vara spontan, har jag lärt mig att det är så viktigt att ha en grundplan att följa, så även med att blogga. Så igår satt jag en stund och gjorde en översikt och en planering de närmaste veckorna här på bloggen. Och fyller på allt eftersom.

Blir intensivt och kul

Jag ser verkligen fram emot de här närmaste 100 dagarna. Det ska bli kul att se de andra i utmaningen, lära känna personer runt om i Sverige.

Vet att jag kommer någon dag under den här perioden som kommer att vara tuffare än andra, när mitt ego säger till mig att det är ok att hoppa en dag, att det kommer flera tåg, att det går att göra en ”nån annan dag”. Men, jag kommer att göra allt jag kan för att mota bort den typen av tankar.

Belönings system

Jag kommer under den här perioden att ha ett belöningssystem till mig själv. Någon form av firande regelbundet. Intervall på firandet och hur det ska se ut har jag inte diskuterat klart med mig själv ännu.

Har du några bra förslag som du själv använt dig av?! Skriv, skriv din bästa bästa tips på att fira längs utmanings resan 🙂

utsikt till balkong

Konstaterar att det kommer med all säkerhet bli fönsterputsning och omplanterade blommor de närmaste 100 dagarna också! Fönstren och blommorna behöver verkligen lite omvårdnad! 

Ha det så gott!
blogg100

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor