Välj en sida

Att veta gör ingen skillnad

Att ha kunskap och att veta saker utan att använda kunskap kommer aldrig att göra någon skillnad. Vill du ha en förändring, gå ner i vikt, byta arbeta eller ha en förändring i en relation gäller det att ta stegen och omvandla kunskap till handling.När vi vill skapa nya förutsättningar, skapa nya vanor, göra en livsstilsförändring räcker det inte med att fortsätta säga samma sak som vi alltid gjort.

Om det är en viktnedgång som vi strävar efter, räcker det inte att äta samma mat som vi ”alltid” gjort, inte träna och motionera. Det gäller att äta på ett nytt sätt och träna regelbundet.

När det gäller att byta arbeta räcker det inte med att vilja byta, det krävs aktiva handlingar för att hitta drömjobbet, eller skapa det själv!

Vi kan vara hur duktiga som helst på att veta saker, men om vi omsätter kunskapen till handling och använda kunskapen så är den inte värd något.

Inte fastna 

Det kan vara lätt att fastna i utbildningsstadiet – ”jag måste lära mig mera innan jag kan……” Att fastna i de tankegångarna är ett supereffektivt sätt till prokrastinering, att skjuta upp saker. Det är lätt att tro att vi  måste kunna allt till 150% innan vi börjar, innan vi tar första steget.

Men, ju längre vi skjuter upp desto svårare är det att komma igång. Så göm dig inte bakom att du måste lära dig mera innan du kan börja. Oavsett om det nu är att gå ner i vikt, börja träna, byta arbete, skapa ditt eget drömjobb…….

Ta ett första litet kliv idag, oavsett hur litet det steget är . Vi vet och kan mera än vi tror många gånger.

awesome

 

Vad har du skjutit upp länge som du vet med dig vore bra för dig att göra? Varför inte ta ett steg till att börja just idag 😉

 

ha det så gott

p;

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor